Mindfulness Stiltedag

Een mini retraite

waarbij je de tijd en aandacht neemt voor jezelf om naar jezelf te luisteren

Mindfulness Stiltedag

Een stiltedag is een soort van mini-retraite waarop we ons even terugtrekken uit de dagelijkse gang van zaken en we eens stilstaan bij onszelf.
Door de hele dag in stilte door te brengen, neem je de tijd en aandacht voor jezelf en om naar jezelf te luisteren. Tijdens een stiltedag kom je tot jezelf.

De stilte in onszelf omvat een enorme zee van ruimte, waarin inzichten als vanzelf lijken te ontspringen, vanuit een enorme bron van innerlijke wijsheid. Stilte brengt inzicht, rust en inspiratie.

Tijdens de stiltedag worden verschillende vormen van meditatie aangeboden.

Je kan de stiltedag gebruiken om de mindfulnessbeoefening op te frissen en/of te verdiepen.

Mindfulness Stiltedag

Zaterdag 13 oktober

10.00 -16.00 uur

Nabij station Woerden

Mindfulness Stiltedag

 

De volgende stiltedag vindt plaats op 10 maart 2019 van 10.00 – 16.00 uur.

Kosten € 45, inclusief lunch.

Trainer

 

Dennis Karakoç

VMBN cat 1.

Meer over de trainer

De training wordt verzorgd door Dennis Karakoç . Dennis heeft een meerjarige opleiding genoten tot officieel Mindfulness en is aangesloten bij de beroepsverenigingen VMBN (categorie 1). Hij beschikt over de hoogste opleiding die in Nederland gevolgd kan worden en is in Woerden en omgeving de enige met een VMBN categorie 1 kwalificatie, waardoor vergoeding door een aantal verzekeraars mogelijk is. Hij heeft opleidingen, retraites en meditaties in binnen- en buitenland gevolgd bij het o.a Pajjota Dhamma, Centrum voor Mindfulness, Simsara, Frits Koster, Saki Santorelli (een van de grondleggers van Mindfulness MBSR), Thorsten Barnhofer, Joost van den Heuvel Rijnders en Davidji. Ook heeft hij meditaties verzorgd bij de tentoonstelling Het leven van Boeddha, de weg naar nu in De Nieuwe Kerk Amsterdam. Deze tentoonstelling werd recent geopend door Zijne Heiligheid de Dalai Lama en is te zien tot en met 3 februari 2019.

Dennis verzorgt groepsgewijze en individuele mindfulnesstrainingen MBSR en MBCR en meditaties, zowel voor particulieren als voor organisaties.

Ervaringen van deelnemers

Heel bijzonder! Een dag echt helemaal met mijzelf bezig zijn is al uitzonderlijk, laat staan dat ik dat in alle rust en stilte doe. Door de verschillende meditaties in stilte werd in stiller ‘van binnen’ waardoor ik in de ‘zijnstand’ kwam. Door de stilte in mijzelf op te zoeken zijn er veranderingen tot stand gekomen en zijn andere perspectieven ontstaan. Jolanda

De stiltedag heeft mij weer in contact gebracht met mijzelf. Heel fijn! Patrick

Na het volgen van de 8-weekse mindfulnesstraining was deze dag erg fijn als een opfrisser en een verdieping van de meditaties en de beoefening. Amy